Φυσικές φυσαλίδες με άρωμα Ελλάδας

ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Ένας αυθεντικός, ελληνικός και μοναδικός στο είδος του οίνος από την Ορεινή Ήπειρο, με χιλιάδες φυσικές φυσαλίδες και υπέροχα αρώματα, που έρχεται για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην κατηγορία του και όχι μόνο.

Η νέα πρόταση του Κτήματος Γκλίναβος στα ημιαφρώδη κρασιά, που κερδίζει στα σημεία τα περισσότερα Prosecco της γειτονικής Ιταλίας και φέρει το όνομα της φημισμένη τοπικής ποικιλίας λευκών σταφυλιών της Ζίτσας.

Ένα απολαυστικό, δροσιστικό και με πλούσιο αναζωογονητικό αφρισμό κρασί, από 100% Ντεμπίνα, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, που θα εμπλουτίσει την ποιοτική σας συλλογή και θα εντυπωσιάσει ακόμη και το πιο απαιτητικό αγοραστικό κοινό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Debina sparkling wine - Domaine Glinavos

Η “ΔΙΚΗ ΜΑΣ” ΝΤΕΜΠΙΝΑ

Ένα αριστοκρατικό, νεανικό και απολαυστικά ανατρεπτικό κρασί με έντονα, εκφραστικά και ευχάριστα αρώματα φρέσκων φρούτων, όπως μήλου και αχλαδιού, αλλά και νύξεις πεπονιού που εντυπωσιάζουν. Τόσο ευχάριστο, δροσερό, φρέσκο και ντελικάτο που δεν θα καταλάβετε πότε άδειασε η φιάλη….

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eυχάριστο,
δροσερό, φρέσκο
& ντελικάτο

FOOD &
WINE PAIRING

Απολαύστε το στους 8°C και συνοδέψτε το με ψάρια και γενικότερα θαλασσινά, δροσερές ωμές σαλάτες, ζυμαρικά, φρούτα ή και γλυκίσματα, αλλά μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε και ως απεριτίφ.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ